Caroline af Ugglas

Caroline Af Ugglas är både sångerska och konstnär. Sedan 20 årsåldern har hon arbetat både med musiken och konsten och har ställt ut på Liljevalchs, vårsalongen 2012.

Förväntan

Pris 4295 SEK

Vi erbjuder nu även detta objekt inramat med vit träram och passparteout för ett pristillägg på endast 1500 SEK! Uthämtning sker hos vår samarbetspartner på Karlavägen i Stockholm.

Mått: 61 x 92 cm
Upplaga: 225 ex numrerade 1/225 – 225/225.
Teknik: giclée
Signerad av konstnären.

Ny grafik av Caroline af Ugglas

 

Pris för en komplett mapp med samma numrering ord pris 11995 SEK nu 8495 SEK!
Pris per styck 3495 SEK

Så här säger Caroline om sig själv och sitt måleri:

”Jag vet att jag har en clownnäsa, därför kan jag även ta av den. Jag utgår från mig själv i mina motiv för att det känns angeläget. Dessutom har jag alltid mig själv till hands. Varför gå över ån? Man får inspiration till nya motiv varje dag längs vägen jag går på, och människor jag möter. Enkla vardagssituationer kan bli spännande om man särskådar dem. Jag vill förmedla en känslomässig tanke genom mina verk, men lämnar det till betraktaren att avgöra vilken. ”